Daguitstap Senioren Gewest Diest: Bezoek aan de VRT & Vlaams Parlement

Wanneer

  • maandag 10 juni 2024 08u30 - 18u00
Parking CC Den Amer Diest - NIJVERHEIDSLAAN 24, 3290 DIEST
Graag nodigen we jullie van harte uit voor daguitstap (met bus) naar Brussel. Op maandag 10 juni brengen we voormiddag een bezoek achter de schermen bij de VRT, namiddag worden we ontvangen in het Vlaams Parlement voor een lunch en rondleiding. Aansluitend maken we nog een korte wandeling (bergaf) naar een authentiek Brussels café voor een Café Gourmand of ander drankje! Inschrijven = verplicht!
Graag nodigen we jullie van harte uit voor daguitstap naar Brussel,
op maandag 10 juni 2024. Tijdens deze daguitstap brengen we in de
voormiddag een bezoek aan de VRT-toren en gebouwen, voor een unieke blik achter de schermen. We ontdekken onder meer waar Sabine Het Weer presenteert en waar Peter Van De Veire zijn Radio 2-show maakt.

‘s Middags verplaatsen we ons naar het Vlaams Parlement waar we een lunch krijgen aangeboden en een rondleiding volgen, doorheen de unieke Koepel-zaal en alle andere Politieke hotspots die het gebouw telt. 

Aansluitend begeven we ons naar een authentiek Brussels café voor een Café Gourmand of ander drankje. Tijdens deze korte wandeling (bergaf) ontmoeten we nog enkele merkwaardige gebouwen waaronder de Sint-Michielskathedraal, de Nationale Bank, de voormalige ASLK, het Martelaarsplein, enzovoort.

Inschrijven kan door voor 24 mei het juiste bedrag over te schrijven op het rekeningnummer BE23 7343 6808 4491, van Landelijke Gilde Gewest Diest. Dit met vermelding van Naam + aantal deelnemers.

Het vertrek (bus) is voorzien om 08:30u op de parking van CC Den Amer, Nijverheidslaan 24, 3290 Diest. Terugkomst is voorzien rond 17:30u in Diest.

Heel graag tot dan!

Praktisch

Vertrek
Parking CC Den Amer (Diest)
Voor wie
Senioren
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Assent
Seniorenwerking gewest Diest
Meer weten?
Prijs
€ 55,00
55 euro voor leden, 60 euro voor niet-leden Deelnameprijs bevat de busrit, rondleidingen, lunch en vieruurtje. Inschrijven kan door voor 24 mei het juiste bedrag over te schrijven op het rek.nr. BE23 7343 6808 4491, van Landelijke Gilde Gewest Diest.
Reservatie
Inschrijven: betalen per overschrijving

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer activiteiten